STUDIO

U wenst uw e-marketing strategie te verbeteren en het verkeer op uw website te doen toenemen? STUDIO luistert aandachtig naar u om uw project te kunnen realiseren van A tot Z.

Een overzicht van de verschillende oplossingen van STUDIO

E-mail marketing:technologie

Heeft u de gewoonte om te werken met ander verzendsysteem (Mailchimp, Adobe Campaign, Marketo, enz.)? Voor Studio is dat geen enkel probleem. Ons team van deskundigen zal u over alle software advies kunnen geven.

E-mail marketing:automatisering

Wil u uw prospecties kunnen kwalificeren en het potentieel van uw klantenbestand kunnen meten? STUDIO zorgt ervoor dat u het gebruik van al uw bestaande marketinggegevens kan automatiseren.

Campagneorganisatie

 Bent u geen held op vlak van beheer? STUDIO zorgt voor uw campagnes door uw e-mails op de juiste uren naar uw verschillende doelgroepen te versturen en stelt hiervoor ook een verzendingsverslag op.

Strategie and advies

Alles begint bij een eerste afspraak. Uw project zal tot in de kleinste details geanalyseerd worden om daarna samen de beste e-mailmarketingstrategie uit te werken.

Content planning

Ons doel? Een verhaal vertellen door een timeline met uw prioriteiten te definiëren. Zo optimaliseren wij de verzending van uw boodschappen.

Copywriting

Het belang van woorden is een van onze sterkte punten in het Frans, maar eveneens in het Nederlands. Of het nu gaat om een subject line of content, wij willen recht op ons doel afgaan.

Design et html

Heeft u een doeltreffend design nodig om het imago van uw merk te versterken? STUDIO verbindt zich ertoe om u een grafische identiteit te bieden die overeenstemt met uw waarden.

Reporting en analyse

Als specialisten op vlak van data, metrics en performance analysis bieden wij u een volledige analyse van uw campagnes. Dé gelegenheid om uw e-mailmarketing te optimaliseren.

Interesse voor onze diensten?

Contacteer ons

Enregistrer