Welkom

Gowie Media Solutions Online

is een agentschap gespecialiseerd in multi channel datamarketing voor het werven en binden van klanten tegen een gecontroleerde kost.Om op intelligente manier gegevens te verzamelen, heeft Gowie verschillende partnerplatformen ontwikkeld, actief in de sector van databasemarketing.

Dit zijn de verschillende platformen ontwikkeld door Gowie:

is een opt-in verzendingsprogramma voor gerichte promoaanbiedingen, met meer dan 3 miljoen individuen.Het programma werd ontworpen en ontwikkeld, en wordt beheerd door Gowie.

Onze grats website groepeert en biedt in real time toegang tot een brede waaier aan logeermogelijkheden, citytrips, vluchten, hotels, wintersporten, cruises, themaparken, culturele uitstapjes en nog veel meer.

Online Westrijden, is een adresboek voor de mediatisering van spelletjes en wedstrijden, en voor alle liefhebbers van quizspelletjes met beloning.

Platform in de vorm van een gratis online promoservice waarop iedere internaut zich kan inschrijven. Deze service biedt eenmaal per week een selectie uit honderden partners, met promo’s, flashverkopen, quizzen enz.

Platform dat eenmaal per week de beste selectie voorstelt uit honderden partners, met promo’s, flashverkopen, quizzen enz.