Controleer volledig uw belangrijkste campagnes!

Verspreiding van campagnes

Wegens de complexiteit in het voeren van campagnes via e-mail, stijgt het aantal klanten dat ons vraagt om hun campagnes te leiden, steeds verder. In die zin zorgt like Agency integraal voor de opvolging van de volgende stappen:

Creatie van 100% responsieve e-mailing

Dankzij e-mailing kunt u onmiddellijk een zeer gericht en gepersonaliseerd bericht overmaken aan uw prospects en rechtstreeks doordringen tot de kern van uw focusdomein.
In het streven naar optimaal leescomfort voor uw internetgebruikers, past like Agency uw campagnes aan naar het formaat van een smartphone of tablet.

Verspreiding van uw campagne

diffusion-de-campagne

Er zijn meerdere assen mogelijk voor de communicatie

Uw merk

U hebt nood aan een grotere naambekendheid voor uw merk? U bent op zoek naar een instrument om snel en doeltreffend uw internetgebruikers te bereiken? Dankzij onze expertise zult u uw marktaandeel kunnen handhaven of vergroten.

Een product

U wenst te communiceren over de lancering of de herlancering van een product? Wij zetten een promotiecampagne voor u op, die is aangepast aan uw specifieke problematiek. U zult uw inkomsten kunnen optimaliseren!

Een service

U bent verantwoordelijk voor de communicatie van een evenement en u heeft te kampen met zeer strakke deadlines? Onze prestaties zijn opgebouwd rondom de reactiviteit. We zullen snel en doeltreffend de promotiemiddelen uitwerken die u zullen bevallen.

Constructie van de l’html

Om een e-mailing campagne te doen slagen is het belangrijk dat u op een correcte wijze bent aangekondigd en voorgesteld in al deze boodschappen.

Daarom moeten de mailings die wij opmaken conform de Web normen zijn,
Voornamelijk:

  • Formaat HTML en tekst
  • Code volgens de normen W3C
  • 530 of 620 pixels breedte, geen limieten voor de hoogte
  • Gewicht van de mail mag maximaal 30ko bedragen (exclusief afbeeldingen)

Dankzij onze ervaring en ons kwalitatief werk worden onze campagnes niet beschouwd als spam vanwege de hosts.

  • Statistieken

U wenst de effecten en resultaten van uw campagne te kennen? like Agency beschikt over een analysetool die u informatie zal leveren zoals het aantal kliks, het aantal keren dat uw webpagina’s werden geopend, de linken betreffende de tracking, enz.